X

Sådan børster du din hunds tænder LæS MERE
Sådan børster du din hunds tænder

At børste din hunds tænder jævnligt er den bedste måde at undgå tandkødsproblemer på og samtidig sikre sunde tænder og sundt tandkød.

Ved langsomt at vænne hunden til at få børstet tænder kan du lære den at nyde det – eller i det mindste acceptere det!

Du skal bruge:
  • En hundetandbørste med medium børstehår
  • Et stille område med få eller ingen forstyrrelser
  • Masser af tålmodighed
  • Hundetandpasta – almindeligt tandpasta er ikke godt for hunde, da det indeholder fluor, som er giftigt for hunde
  • Rene hænder og korte negle – for din hunds sikkerhed
  • Lidt vand.
DentaStix® Dentastix

Se hvordan Pedigree® DentaStix® kan hjælpe med at beskytte mod tandkødssygdomme.

LÆS MERE
Sådan bekæmper Pedigree® DentaStix® dannelsen af tandsten

Det er et sørgeligt faktum, at 8 ud af 10 hunde har tandkødsproblemer. Det kan ofte føre til en smertefuld og dyr behandling. En Pedigree® DentaStix® om dagen reducerer dannelsen af tandsten med op til 80%.

Pedigree® DentaStix® fås i forskellige størrelser til forskellige hunderacer (small, medium og large). Og udover at smage godt er de sukkerfri, og en medium stick indeholder kun 82 kalorier.

Sådan virker DentaStix® ?

Det er en kombination af en speciel opbygning og aktive ingredienser

1
Speciel opbygning

Pedigree® DentaStix® har en unik X form, og ved daglig brug er det videnskabeligt bevist, at den specielle opbygning bidrager til at reducere dannelsen af tandsten med op til 80%.

2
Aktive ingredienser

Pedigree® DentaStix® indeholder to aktive ingredienser (natriumtripolyfosfat og zinksulfat), som binder sig til calcium i spyttet og forsinker dannelsen af tandsten. Det bidrager til, at plak forbliver blødere i længere tid og gør det nemmere at fjerne ved at tygge Pedigree® DentaStix®.

Myter om Pedigree® Dentastix® LæS MERE
Myter om Pedigree® Dentastix®
Myth: Min hund spiser en DentaStix® meget hurtigt, hvilket betyder, at de ikke virker

A: Vores undersøgelser har vist, at selvom hunde kun bruger 40-50 sekunder på at spise en DentaStix®, tygger de 90 til 130 gange. Det gør en stor forskel på evt. plak og tandsten, der sidder på deres tænder. Så du skal ikke bekymre dig for meget, hvis din hund spiser meget hurtigt.

Myth: DentaStix® er fuld af kalorier

A:DentaStix er ikke fuld af kalorier – de er sukkerfri, og en medium stick indeholder kun 82 kalorier. For at sikre, at din hund ikke tager på, kan du reducere mængden af mad til måltiderne lidt for at kompensere for en DentaStix®.

Myth: Det er sukker, der giver hunde tandproblemer - ligesom mennesker?

A: En hunds mund ligner ikke vores så meget, som man kunne forvente. Deres spyt indeholder andre substanser, så de oplever ikke samme svækkelse af tænderne, som vi gør, hvis vi spiser for meget slik. Tandkødsbetændelse er et stort problem for hunde, så det er vigtigt at undgå plak og tandsten for at holde tandkødet sundt, også når hunden bliver ældre.

FAQs om tandpleje LæS MERE
Myths about Pedigree® DentaStix®
Får alle hunde ikke tandkødsproblemer - det sker bare, når de bliver ældre? Min hund har dårlig ånde. Kunne det skyldes tand- og tandkødsproblemer? Hvad er forskellen mellem plak og tandsten? Er det sukker, der giver hunde tandproblemer - ligesom mennesker? Min hund er kun en hvalp. Skal jeg allerede passe på dens tænder nu? Er tandkødssygdomme ikke kun et problem for ældre hunde?
Får hunde tandpine? Jeg har lagt mærke til, at min hunds adfærd har ændret sig - er det tegn på et problem? Vilde dyr får ikke deres tænder renset, hvorfor skal min hund så? Jeg har forsøgt at rense min hunds tænder, men enten bider han i tandbørsten eller endnu værre - mig! Hvordan klarer jeg det?