Velkommen | Foder og godbidder

Foder og godbidder søgning

Hundens alder Vælg din hunds alder eller efterlad feltet tomt for at søge efter alle aldre

Hvalp Voksen Senior

Fodertype Vælg fodertype eller efterlad feltet tomt for at søge efter alle typer

Vådfoder
Tørfoder
Snacks og godbidder

Særlige krav Vælg særlige krav, som din hund kan have

Tand- og mundhygiejne
Ledbeskyttelse
Vægtkontrol

Foder & godbidder

Vores komplette våd- og tørfoder indeholder den rigtige balance af ingredienser, som hunden har brug for. Kig på produkterne fra A-Å herunder, eller brug vores søgefunktion til godbidder til venstre for at finde foder, snacks og godbidder, der passer til din hund eller hvalp.

Brug søgefunktionen til Pedigree foder og godbidder til at se hvilke produkter, der passer til din hund eller hvalp. Vælg dit kæledyrs alder, foretrukne foder og evt. særlige krav, klik på 'opdater resultat', og se matchende produkter herunder. Klik på et produkt for at se flere oplysninger eller raffinere din søgemuligheder for at finde flere matchende produkter.
Produktindex:ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWYZ

A

Active Healthy Vitality & Energy Pedigree® Active Healthy Vitality & Energy med højere indhold af protein og fedt er specielt fremstillet for at opfylde din aktive hunds behov. Også velegnet til hunde, der opholder sig udendørs i lave temperaturer
A

Adult Maxi >25kg Joint Health Al den løben rundt betyder, at store hunde belaster deres led ekstra meget. Med fiskeolie, der er en naturlig kilde til omega 3, og glukosamin, der hjælper med at holde hundens led sunde og smidige til masser af udendørs sjov og leg.
A

Adult Mini Vitality Små hunde har en kræsen smag. Derfor er hver eneste bid af vores Adult Mini komplet fyldt med kødsaft, så du ved, at hunden kommer løbende, så snart den hører posen.
A

Adult Vital Protection Pedigree® Adult er et sortiment af tørfoder til hunde, der er tilpasset perfekt til din hund. Det er 100 % komplet og fremstillet uden kunstige smagsstoffer, farve eller sukker.
A

B

Biscrok® Gravy Bones Du elsker at glæde din hund, og findes der nogen bedre måde at gøre det på end med Pedigree® Gravy Bones®? Det sprøde, hunden elsker i en kiks, kombineret med en lækker kødfuld belægning gør Pedigree® Gravy Bones® til en af de lækreste kiks, der findes.
B

D

Dåse Vi er til for hunde. Det betyder, at vi laver fantastisk hundemad, der er godt til hund og samtidig meget velsmagende. Vi udvælger omhyggeligt alle ingredienser i Pedigree® dåseopskrifter for at give 100 % af den ernæring, de har behov for – i hvert eneste måltid.
D

DentaFlex® Pedigree® DentaFlex® er en helt ny tyggestang, der er udviklet af videnskabelige og teknologiske eksperter inden for mundpleje hos Pedigree® Dentaflex® med værdifuldt input fra dyretandlæger. Tyggestangen er særligt udviklet til at reducere opbygningen af plak og tandsten tæt på tandkødskanten og giver en grundig rengøring med blot to tyggestænger om ugen.
D

DENTAstix® Daily Pedigree® DENTAstix® har en enestående 'X'-form og en særlig slibende struktur. Hvis du giver hunden en hver dag, er det klinisk dokumenteret, at den reducerer opbygningen af tandsten med op til 80 %.
D

J

Jumbone® Den perfekte godbid til din hund, der holder længe. Jumbone® kombinerer smart en hård yderside til at tygge med et lækkert kødfuld indre – noget hunden virkelig kan få tænderne i. Pedigree® Jumbone® fås i forskellige størrelser, så de passer til alle hunde og deres appetit
J

Junior Growth & Protection En hvalp har brug for et varmt hjem, masser af kærlighed og foder, der hjælper med at beskytte den, mens den vokser. Pedigree® Junior Growth & Protection giver din hvalp kalcium og E-vitaminer, der hjælper med at give hvalpen den bedste start i livet.
J

Junior Optimal Growth Med al den udforskning har din hvalp brug for et foder, der hjælper med at beskytte den, mens den vokser. Pedigree® Junior Optimal Growth giver din hvalp antioxidanter og kalcium, der hjælper med at give hvalpen den bedste start i livet. Desuden er det ikke tilsat sukker.
J

M

Markies® Sprøde kiks med en dejlig kødfuld kerne. Når din hund fortjener noget specielt kan du belønne den med Markies®. En af mange dejlige kiks og godbider fra Pedigree®.
M

R

Rodeo® Pedigree® Rodeo® er en fantastisk måde at belønne din hund eller bare at vise den, hvor meget du elsker den. Den enestående snoede form, uimodståelige kødsmag og tilfredsstillende tyggestruktur giver hunden en nydelse, der holder længe. Pedigree® Rodeo® fås med kylling og oksekødsmag.
R

S

Schmackos® Hunde elsker kød, og du elsker at glæde din hund med de ting, den holder mest af. Lette at brække i mindre bidder, så du kan forkæle din hund, så meget du vil.
S

Senior 8+ Healthy Vitality Vi er til for hunde. Det betyder, at vi laver fantastisk hundemad, der er god til hunde og samtidig meget velsmagende. Derfor udvælger vi omhyggeligt alle ingredienser i vores Active Maturity-opskrift for at give 100 % af den ernæring, de har behov for – i hvert eneste måltid.
S

T

Tasty Bites Cheesy Bites Tasty Bites Cheesy Bites er virkeligt lækre godbidder, som din hund vil elske. Lækkert forskellige med velsmagende oste- & kødsmag, Pedigree® Tasty Bites Cheesy Bites er små og bløde – ideelle, når du er på farten med din hund.
T

Tasty Bites Chewy Cubes Pedigree® Tasty Bites Chewy Cubes er virkeligt lækre godbidder, som din hund vil elske. Lækkert forskellige med velsmagende oste- & kødsmag, Pedigree® Tasty Bites Chewy Cubes er små og bløde – ideelle, når du er på farten med din hund.
T

Tasty Bites Crunchy Pockets Pedigree® Tasty Bites Crunchy Pockets er virkelig lækre godbidder, som din hund vil elske. Lækkert forskellige med velsmagende kyllingsmag, Pedigree® Tasty Bites Crunchy Pockets er små og sprøde – ideelle, når du er på farten med din hund.
T

V

Vital Protection Active med Kylling Pedigree® Active Healthy Vitality & Energy med højere indhold af protein og fedt er specielt fremstillet for at opfylde din aktive hunds behov. Også velegnet til hunde, der opholder sig udendørs i lave temperaturer
V
/foder-og-godbidder/default.aspx