Velkommen | Foder og godbidder | Snacks og godbidder

Foder og godbidder søgning

Hundens alder Vælg din hunds alder eller efterlad feltet tomt for at søge efter alle aldre

Hvalp Voksen Senior

Fodertype Vælg fodertype eller efterlad feltet tomt for at søge efter alle typer

Vådfoder
Tørfoder
Snacks og godbidder

Særlige krav Vælg særlige krav, som din hund kan have

Tand- og mundhygiejne
Ledbeskyttelse
Vægtkontrol

Foder & godbidder

Vores komplette våd- og tørfoder indeholder den rigtige balance af ingredienser, som hunden har brug for. Kig på produkterne fra A-Å herunder, eller brug vores søgefunktion til godbidder til venstre for at finde foder, snacks og godbidder, der passer til din hund eller hvalp.

Brug søgefunktionen til Pedigree foder og godbidder til at se hvilke produkter, der passer til din hund eller hvalp. Vælg dit kæledyrs alder, foretrukne foder og evt. særlige krav, klik på 'opdater resultat', og se matchende produkter herunder. Klik på et produkt for at se flere oplysninger eller raffinere din søgemuligheder for at finde flere matchende produkter.
Produktindex:ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWYZ

B

Biscrok® Gravy Bones Du elsker at glæde din hund, og findes der nogen bedre måde at gøre det på end med Pedigree® Gravy Bones®? Det sprøde, hunden elsker i en kiks, kombineret med en lækker kødfuld belægning gør Pedigree® Gravy Bones® til en af de lækreste kiks, der findes.
B

D

DentaFlex® Pedigree® DentaFlex® er en helt ny tyggestang, der er udviklet af videnskabelige og teknologiske eksperter inden for mundpleje hos Pedigree® Dentaflex® med værdifuldt input fra dyretandlæger. Tyggestangen er særligt udviklet til at reducere opbygningen af plak og tandsten tæt på tandkødskanten og giver en grundig rengøring med blot to tyggestænger om ugen.
D

DENTAstix® Daily Pedigree® DENTAstix® har en enestående 'X'-form og en særlig slibende struktur. Hvis du giver hunden en hver dag, er det klinisk dokumenteret, at den reducerer opbygningen af tandsten med op til 80 %.
D

J

Jumbone® Den perfekte godbid til din hund, der holder længe. Jumbone® kombinerer smart en hård yderside til at tygge med et lækkert kødfuld indre – noget hunden virkelig kan få tænderne i. Pedigree® Jumbone® fås i forskellige størrelser, så de passer til alle hunde og deres appetit
J

M

Markies® Sprøde kiks med en dejlig kødfuld kerne. Når din hund fortjener noget specielt kan du belønne den med Markies®. En af mange dejlige kiks og godbider fra Pedigree®.
M

R

Rodeo® Pedigree® Rodeo® er en fantastisk måde at belønne din hund eller bare at vise den, hvor meget du elsker den. Den enestående snoede form, uimodståelige kødsmag og tilfredsstillende tyggestruktur giver hunden en nydelse, der holder længe. Pedigree® Rodeo® fås med kylling og oksekødsmag.
R

S

Schmackos® Hunde elsker kød, og du elsker at glæde din hund med de ting, den holder mest af. Lette at brække i mindre bidder, så du kan forkæle din hund, så meget du vil.
S

T

Tasty Bites Cheesy Bites Tasty Bites Cheesy Bites er virkeligt lækre godbidder, som din hund vil elske. Lækkert forskellige med velsmagende oste- & kødsmag, Pedigree® Tasty Bites Cheesy Bites er små og bløde – ideelle, når du er på farten med din hund.
T

Tasty Bites Chewy Cubes Pedigree® Tasty Bites Chewy Cubes er virkeligt lækre godbidder, som din hund vil elske. Lækkert forskellige med velsmagende oste- & kødsmag, Pedigree® Tasty Bites Chewy Cubes er små og bløde – ideelle, når du er på farten med din hund.
T

Tasty Bites Crunchy Pockets Pedigree® Tasty Bites Crunchy Pockets er virkelig lækre godbidder, som din hund vil elske. Lækkert forskellige med velsmagende kyllingsmag, Pedigree® Tasty Bites Crunchy Pockets er små og sprøde – ideelle, når du er på farten med din hund.
T
/foder-og-godbidder/snacks-og-godbidder