Velkommen | Hunde og hvalpe søgning

Hunde- & hvalpesøgning

Om dig

Dit hjem Vælg størrelsen på din bolig. Det påvirker den type hund, vi anbefaler – nogle har brug for mere plads end andre for at være glade!

Din have Vælg størrelsen på din have. Det påvirker den type hund, vi anbefaler – nogle har brug for mere plads end andre for at være glade og sunde! Bemærk – Pedigree anbefaler ikke at have hund, hvis du ikke har udendørs plads, hvor de kan gå rundt og lege.

Dit område Vælg den type område, du bor i. Dit område påvirker, hvor ofte du kan gå med hunden og bør diktere type og temperament hos den hund, du vælger

Daglig motionstid (i minutter) Vælg hvor lang tid du kan afse hver dag til at gå tur med din nye hund eller hvalp. Forskellige racer kræver forskellige mængder motion for at være sunde

Har du haft hund tidligere? Fortæl os, om du har haft hund før. Nogle hunde kræver mere viden og erfaring end andre.

Skal en person under 16 år gå tur med hunden? Fortæl os, om du har børn under 16 år i husstanden, som kan gå tur med hunden ofte. Det påvirker størrelsen på racen og temperamentet vi anbefaler, da det er vigtigt, at børn kan nyde at bruge tid sammen med hunden på en sikker måde.

Om din ideelle hund eller hvalp

Størrelse Hvor stor er den ideelle hund til dig? Hvis du er ligeglad, kan du markere alle størrelser

Pelsens længde Hvilken pelslængde har din ideelle hund? Husk, at længere pels kræver mere hyppig børstning og kan forårsage allergi. Hvis du er ligeglad, kan du markere alle størrelser

Find den rigtige hund til dig

Med så mange forskellige racer i alle former og størrelser, kan det virke meget svært at vælge den rigtige hund. I dette afsnit kan du gennemse en liste over racer fra A-Å eller bruge vores hundesøgefunktion til at finde den perfekte race, der passer til din livsstil.

Tilpas dine indstillinger i hundesøgefunktionen til venstre for at finde den perfekte race, der passer til din livsstil. Se dine personlige resultater i flere detaljer eller tilpas dine svar for at raffinere antallet af racer, der passer til dig.

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Y

/hunde-og-hvalpe-sogning/default.aspx