Velkommen | Hvalp | Register Form

Velkommen til vores hvalpe- og hundeprogram

Det at få en ny hvalp i hjemmet er begyndelsen til en lang og givende rejse for jer begge. Det der sker i de første tolv måneder af denne rejse er vigtigt for at sikre, at din hvalp bliver en sund og glad hund. Derfor har vi udviklet e-mail-programmet 'Fra hvalp til hund', med enkle aktiviteter, der relaterer til forskellige stadier i hvalpens liv, og opdeler dens udvikling i tre kerneprincipper: 'Plej', 'Træn', 'Leg'.

Hvis du bare gør lidt hver dag, vil du med Fra hvalp til hund, hjælpe med at opdrage din hvalp til at blive en glad, sund og social hund.

  • Plej- alt hvad du har brug for at vide for at holde hunden sund i alle stadier af dens liv, som fodring, pelspleje og sundhedspleje.
  • Træn- disciplin er vigtig for at din hvalp kan udvikle sit til at blive en glad hund. Hvalpe nyder at lære nyt, især når de får den rigtige belønning for det.
  • Leg- det er ikke svært at nyde legetid hver dag med din hvalp! Der findes måder at gøre leg til en læreaktivitet, og andre tidspunkter hvor det er nødvendigt at begrænse legen.

Oplysninger om hvalpen

Hvalpens navn *
Køn? *
Hanhund Tæve
Størrelse? *
Toy Lille Mellem Stor Kæmpe
Hvalpens fødselsdag *
Race

Oplysninger om ejer

Titel *
Fornavn *
Efternavn *
Din e-mail *
Produkter og tilbud
Jeg vil gerne modtage markedsføringsoplysninger (via e-mail) fra Mars Danmark A/S i relation til andre produkter inden for Pedigrees sortiment. Jeg accepterer, at Mars Danmark A/S indhenter, gemmer, behandler og overfører mine data til dette formål. Jeg forstår, at Mars ikke vil dele mine oplysninger med nogen udenforstående tredjepart uden min tilladelse. Jeg forstår, at jeg når som helst kan trække denne accept tilbage.

Detaljer omkring beskyttelse af dit privatliv findes i Mars Privacy Policy

Mars Danmark A/S anvender kun dine oplysninger til det formål at sende dig e-mails i forbindelse med programmet Fra hvalp til hund. Bortset fra når du giver dit samtykke ved at markere afkrydsningsfeltet i formularen, vil vi ikke bruge dine oplysninger til nogen form for markedsføring eller andre formål, og vi vil ikke dele dem med nogen udenforstående tredjemænd. Du vil når som helst kunne fravælge at modtage e-mails fra programmet Fra hvalp til hund.

/hvalp/register-form