Velkommen | Om Pedigree | Vores løfter

Vi er til for hunde

Alt, hvad vi gør, tager udgangspunkt i vores kærlighed til hunde. For os...

Læse mere >

Hvad vi gør

Vi tror på, at alle hunde bør have foder de kan lide...

Læse mere >

Vores løfter

All of our complete food is just that, 100% nutritionally compette..

Læse mere >

Reklamer

Vi elsker at lave reklamer, der viser den magi...

Læse mere >

Waltham

Siden 1960'erne er der sket store fremskridt i forskningen...

Læse mere >

Vores ingredienser

Lær fakta om, hvad vi kommer i vores hundefoder

Læse mere >

Kontakt Os

Vi arbejder hele tiden på at forbedre kvaliteten af den service...

Læse mere >

Vores Løfter

1) Ernæringsmæssigt komplet

Alt vores komplette foder er netop 100 % ernæringsmæssigt komplet.

"Det er engagement, pleje og opmærksomhed bag alle vores produkter, der gør dem til noget særligt, og i mit arbejde, hjælper jeg med at sikre, at vi aldrig lader disse standarder glide. Hunde bemærker det, når deres foder er anderledes, så konsekvens er vigtig, især for ældre hunde som vores Max"
Kevin og Max, Kvalitet

Näringsmässigt komplett

2) Ikke tilsat kunstige farvestoffer

Der er ikke tilsat nogen kunstige farvestoffer i vores vigtigste hundefoder.

"Mit arbejde handler om at fokusere på, hvad vi virkelig ønsker at give vores hunde. Det betyder godt, afbalanceret, sundt foder uden tilsatte farvestoffer og smagsstoffer. Jeg ville ikke overveje at give Archie mindre end det.""
Martin og Archie, Kvalitet

Inga konstgjorda färgämnen

3) Højeste fabriksstandarder

Vores fabrikker bliver inspiceret uafhængigt af hinanden i henhold til samme standard som bruges til produktion af menneskeføde.

"Jeg hjælper med at sikre, at alt, hvad vi gør for at fremstille et Pedigree produkt – fra vores leverandører til vores egne fabrikker – påvirker miljøet så lidt som muligt. Jeg kan godt lide at tænke på, at Robbie sætter pris på min indsats, når alt kommer til alt, hjælper jeg med til at holde jorden ren, grøn og perfekt til at lege hans yndlingsleg – han er helt besat af sin frisbee!"
Jason og Robbie, Miljø

Högsta fabriksstandarder

4) Sporbarhed

Vi kan spore alt vores kød til de gårde, det kommer fra.

"Jeg kan godt lide at kende mit foders gode kvalitet, så jeg stiller mig ikke tilfreds med mindre til Kye. Det gode er, at jeg som en del af Pedigrees indkøbsafdeling kan vælge, hvor vi køber vores fantastiske ingredienser og arbejde med landmænd og leverandører for at sikre, at alt hvad der kommer til vores fabrik lever op til vores strenge retningslinjer. Det er fantastisk at vide, at han nyder alt mit hårde arbejde!"
Kelly og Kye, Køb af kød

Spårbarhet

5) Kvalitetsingredienser

Vi køber vores kød fra de samme godkendte kilder, som kød til menneskeføde.

"Som ingeniør for Pedigree sikrer jeg, at vi producerer den høje produktkvalitet, som jeg er stolt af at give Bailey. Han elsker at slikke mine bilruder rene, så det er vigtigt for mig, at han får noget ved hvert måltid, der beskytter ham og holder ham sund, lige meget hvor hans tunge kommer. Han udmærker sig på hvalpekurset, så jeg ved, han får den ernæring og energi, han har behov for til at vokse og lære"
Nigel og Bailey, Ingeniørarbejde

Kvalitetsingredienser

6) Kvalitetskontroller

Alle vores produkter gennemgår 16 kvalitetskontroller, før det forlader fabrikken.

"Min nyder virkelig sit foder og vender altid tilbage til skålen flere gange, for at sikre sig, at hun har spist det hele. En del af mit arbejde i kvalitetsafdelingen går ud på at sikre, at den opskrift vi bruger til dåserne er produceret helt rigtigt på vores fabrik. "

Kvalitetskontroller

7) Mere kød i dåsen

Vi kommer altid mere kød i dåsen end nogen andre ingredienser.

"Som hvalp elsker Murphy at lege og sætter sig fast alle vegne. Derfor giver jeg ham altid kun Pedigree. Jeg vil gerne sikre, at al vores foder er fremstillet på den bedst mulige måde, så jeg ved, at han får alt, hvad han har brug for til at vokse op glad og sund, lige meget hvad han finder på!"
Roger og Murphy, Produktion

Mer kött i burken

8) Kun fremstillet af os

Fordi vi er stolte af vores hundefoders kvalitet, laver vi det ikke til nogen andre virksomheder.

"Det er virkelig et teamarbejde her – vi gør alle sammen hvad vi kan for at sikre, at vores foder er så godt som muligt. For mig betyder det, at jeg holder øje med maskinerne, der fremstiller vores kibbles, så de alle sammen har den rigtige kvalitet hver gang. Jeg må gøre noget rigtigt, for Lola kan ikke vente med at få sit foder. Der står en tom skål i køkkenet hver aften."
Martin og Lola, Ingeniørarbejde

Tillverkas enbart av oss
/om-pedigree/vores-lofter