Vi er til for hunde

Alt, hvad vi gør, tager udgangspunkt i vores kærlighed til hunde. For os...

Læse mere >

Hvad vi gør

Vi tror på, at alle hunde bør have foder de kan lide...

Læse mere >

Vores løfter

All of our complete food is just that, 100% nutritionally compette..

Læse mere >

Reklamer

Vi elsker at lave reklamer, der viser den magi...

Læse mere >

Waltham

Siden 1960'erne er der sket store fremskridt i forskningen...

Læse mere >

Vores ingredienser

Lær fakta om, hvad vi kommer i vores hundefoder

Læse mere >

Kontakt Os

Vi arbejder hele tiden på at forbedre kvaliteten af den service...

Læse mere >

Waltham

Siden 1960'erne er der sket store fremskridt i forskningen inden for hundepleje og -ernæring. Vi er stolte over at kunne sige, at WALTHAM® Centre for Pet Care and Nutrition (opkaldt efter byen i Leicestershire, hvor Pedigree™ UK har sit hovedkontor) leder forskningen.

Watham Watham

Vi er endnu mere stolte over den måde vi gennemfører vores forskning. Vi kigger på hundene, der hjælper os som vores partnere – og vi har dokumenteret, at denne metode virkelig kan betale sig. Villige, glade hunde, der bliver behandlet som kæledyr, hjælper os med at lære, hvad der er bedst for dit kæledyr.

I vores laboratorium gennemfører forskere undersøgelser i verdensklasse inden for et bredt udvalg af områder, inklusive forbedring af hundens sundhed med antioxidanter, probiotics og optimeret energioptagelse. Vi samarbejdet med universiteter og institutter i hele verden og opnår hurtige, præcise resultater med meget få hunde.

I øjeblikket har vi omkring 150 hunde og 230 katte, der bor i fantastiske, miljøberigede rum og bliver passet af mere end 100 trænede plejere. Hundene går tur to gange om dagen, og deres legeområde omfatter en særlig sansehave med masser af fantastiske lugte at snuse til. Vores hunde nyder flere timers socialisering hver dag, prøver aktiviteter som agility, træning, luftbold og får masser af muligheder for at lege uden snor omkring springvandene. I 2003 satte vi endda en verdensrekord for hundelydighed: vores WALTHAM-team fik 76 hunde til at sidde sammen i hele to minutter.

Vores verdensrekord var ikke bare et stunt. At få en hund til at sidde stille, afslappet og tilfreds, er vigtigt for vores forskning – som da vi skulle finde ud af, hvor meget fugt en hund mister gennem huden. (Denne særlige undersøgelse førte til foder, der fremmer en sundere hud og mere glansfuld pels.)

Vores plejende forskningstilgang kan gøre videnskabelig forskning til en større udfordring. Men det adskiller ikke alene vores forskning fra andre, det gør WALTHAM til et virkeligt taknemmeligt sted at arbejde.

/om-pedigree/waltham