Artikelsøgning

Hundens alder Vælg din hunds alder eller efterlad feltet tomt for at søge efter alle aldre

Hvalp Voksen Senior

Emner Vælg et bestemt emne, hvis du ved, hvad du kigger efter, eller efterlad feltet tomt for at søge efter alle artikler til den valgte alder. Alternativt kan du vælge et emne blandt vores forslag til højre

Er du klar til at eje en hund?
Forberedelse til din nye hund
Hold din hund sund
Pasning af din hund
Træning af din hund
Fodring af din hund

Hold din hund sund

En sund hund er en glad hund. Her kan du finde alt, hvad du har brug for at vide om at holde din hund sund. Læs om vaccinationer, eller behandling af lopper og orm, og find ud af, hvordan du kan se, om din hund ikke har det godt.

Find en god dyrlæge

Hvis din hunds opdrætter eller en nabo kan anbefale en god lokal dyrlæge er det fantastisk. Ellers kan du tage ind på et par klinikker og kigge dig omkring i deres venteværelse, se efter at de har de nødvendige certifikater – og derefter gå efter den, du følte dig bedst tilpas hos.

Sundhedstjek og vaccinationer

Tag hunden til et sundhedstjek hurtigst muligt, efter du har fået den. Ideelt er den allerede i gang med sit vaccinationsprogram. Men hvis det ikke er tilfældet, bør du reservere en tid hurtigst muligt. Det er ikke sikkert for din hund at komme på steder, hvor der kan have været andre hunde, før den er fuldt vaccineret.

Du skal også diskutere ormekur, loppekure, klipning af kløer og anden generel pleje. Hvis hunden nægter at spise i mere end én dag, har diarré eller kaster op eller er apatisk uden nogen grund, bør du ringe til eller besøge din dyrlæge for at få hjælp.
Find en god dyrlæge

Bookmark and Share

Relaterede artikler

Undgå dyrlægeskræk
Undgå dyrlægeskræk Sådan bliver din hunds tur til dyrlægen stressfri More >
Vaccinationer
Vaccinationer Det er vigtigt at få hunden vaccineret More >
Kastrering/Sterilisering af din hund
Kastrering/Sterilisering af din hund Der findes medicinske argumenter, der taler både for og imod kirurgisk kastration af hunde. More >
/sundhed-og-traening/hold-din-hund-sund/find-en-god-dyrlaege