PEDIGREE® DENTASTIX™ Advanced Mini

Pedigree® Dentastix™ Advanced Mini er en tyggestang fremstillet med en unik form og fleksibel struktur. Pedigree® Dentastix Advanced kan give flere timers tyggeglæde, der kan bidrage til at reducere opbygningen af plak langs tandkødet og samtidig renser grundigt.

Hver pakke indeholder én tyggestang med smag af lækker kylling og som har aktive ingredienser og en særlig tekstur. Stængerne har en særlig tekstur, der flexer om dine hunds tænder, renser i dybden og medvirker til at reducere opbygningen af plak langs tandkødet.
  • Til hunde mellem 5 kg og 10 kg
  • Tyggestænger til hunde med smag af kylling
  • Fedtindhold på under 1,5 %
  • Renser effektivt din hunds tænder og tandkød

Den bedste metode til at sikre sunde tænder hos din hund er gennem daglig tandbørstning. 

Fodringsvejledning

Små hunde, t.ex. en gravhund, giv 2 tyggestænger per uge. Dette er en godbit som kun er velegnet til hunde mellan 5 kg og 10 kg. Uegnet for hvalpe under 4 månader. 2 tyggestænger dækker 11% af det ugentlige energibehov for en hund på 5 kg. Tilpas hovedmåltidet med tilsvarende. Åbnet forpakning skal bruges indenfor 1 time. En skål med frisk vand bør altid være tilgængelig. Opbevares køligt og tørt.

Ingredienser

Korn, vegetabiliska biprodukter, kød og animaliska biprodukter (hvoraf 4% kyckling/kylling), mineraler (hvoraf 2.2% Natriumtrifosfat), oljor & fetter.

Tilsætningsstoffer per kg

Tilsætningsstoffer:
Zinksulfat heptahydrat: 1000 mg.

Gennemsnitlig analyseværdi (%):

Protein: 4.9;
Fedtindhold: 1.1;
Råaska (mineral): 5.9;
Træstof: 0.6;
Vand: 15;
Energiindhold: 299 kcal/100g;
Kalcium: 0.8.
Pedigree® Feeling HappyPedigree® Feeling Happy