banner img

Vores løfter

meat iconForskning

WALTHAM Centre for Pet Nutrition: WALTHAM forskerne arbejder sammen med kæledyrene på WALTHAM Centre for Pet Nutrition, hvor grundlæggende kæledyrsfokuseret forskning, der understøtter Pedigree®, giver videnskabelige gennembrud inden for kæledyrsernæring, sundhed, velvære og adfærd.

For mere information, besøg www.waltham.com

 

 

meat iconErnæring

Alt våd- og tørfoder fra Pedigree® er 100% ernæringsmæssigt komplet og balanceret.

“For at foderet er komplet og balanceret skal det indeholde alle de essentielle næringsstoffer, som det pågældende kæledyr har brug for i den korrekte mængde efter dyrets udviklingstrin” – WALTHAM Centre for Pet Nutrition

Vores våd- og tørfoder er videnskabeligt udviklet for at give hunden, de næringsstoffer, den har brug for, og desuden indeholder det ingredienser, der understøtter:

  • Mundpleje & sunde knogler: vores opskrifter indeholder en balanceret mængde kalcium og fosfor til udvikling af stærke knogler, og vores tørfoder er tilsat en aktiv ingrediens til bidderne, der forhindrer opbygning af tandsten.
  • Fordøjelse: vores opskrifter indeholder naturlige fibre, der bidrager til en sund fordøjelse og førsteklasses proteiner, der skåner hundens mave.
  • Hud & pels: vores opskrifter er særligt sammensat med olier, som f.eks. solsikkeolie, der er med til at pleje hundens hud og pels.
  • Immunforsvar: vores opskrifter indeholder vitamin E, en antioxidant og mineraler, der er vigtige for at understøtte et stærkt immunsystem.

Pedigree®vådfoder er 100% komplet og balanceret, og fås i både dåser og sække. Det overrasker dig måske, at vores vådfoder indeholder cirka fire gange færre kalorier pr. gram end gennemsnitligt tørfoder, så det kan også være en hjælp til, at hunden holder en sund vægt ved at forhindre overfodring. Det indeholder også mere fugt end tørfoder, hvilket er godt for sunde urinveje. Klik her for at læse mere læse mere

Pedigree® Vital tørfoder er 100% komplet og balanceret og er videnskabeligt udviklet til at bidrage til hundens tandsundhed, hud & pels, fordøjelsessystem og immunforsvar - de 4 mest almindelige helbredsproblemer, vi ser hos hunde i dag. Det er fremstillet uden kunstige smags- og farvestoffer, indeholder fibre der bidrager til en god fordøjelse, og de små bidder er med til at sikre en god mundsundhed. Klik her for at læse mere læse mere

Pedigree® DentaStix™ har klinisk dokumentation for at bidrage til at reducere opbygningen af tandsten og plak, når hunden får dem regelmæssigt som en del af den den faste mundpleje

meat iconGodkendte leverandører

Alle vores ingredienser stammer fra godkendte leverandører.

meat iconHøjeste fabriksstandarder

Vores fabrikker bliver uafhængigt inspiceret efter samme standarder som på fabrikker, der producerer fødevarer til mennesker.

meat iconKun fremstillet af os

Da vi er stolte af kvaliteten på vores hundeforder, producerer vi det ikke til andre virksomheder.