PEDIGREE® DENTASTIX™ Advanced Medium

Pedigree® Dentastix™ Advanced Medium er en tyggestang fremstillet med en unik form og fleksibel struktur. Pedigree® Dentastix™ Advanced Medium kan give flere timers tyggeglæde, der kan bidrage til at reducere opbygningen af plak langs tandkødet og samtidig renser grundigt.

Hver pakke indeholder én tyggestang med smag af lækker kylling og som har aktive ingredienser og en særlig tekstur. Stængerne har en særlig tekstur, der flexer om dine hunds tænder, renser i dybden og medvirker til at reducere opbygningen af plak langs tandkødet.
  • Til hunde mellem 10 kg og 25 kg
  • Tyggestænger til hunde med smag af kylling
  • Fedtindhold på under 1,5 %
  • Renser effektivt din hunds tænder og tandkød

Den bedste metode til at sikre sunde tænder hos din hund er gennem daglig tandbørstning. 

Fodringsvejledning

Mellemstore hunde, t.ex. en Cocker Spaniel, giv 2 tyggestænger per uge. Dette er en godbid som kun er velegnet til hunde mellem 10 kg og 25 kg. Uegnet for hvalpe under 4 månader. 2 tyggestænger dækker 13% af det ugentlige energibehov for en hund på 10 kg. Tilpas hovedmåltidet med tilsvarende. Åbnet forpakning skal bruges indenfor 1 time. En skål med friskt vand bør altid være tilgængelig. Opbevares køligt og tørt.

Ingredienser

Korn, vegetabiliska biprodukter, kød og animaliska biprodukter (hvoraf 4% kylling), mineraler (hvoraf 2.2% Natriumtrifosfat), oljor & fetter.

Tilsætningsstoffer per kg

Tilsætningsstoffer:
Zinksulfat heptahydrat: 1000 mg.

Gennemsnitlig analyseværdi (%):

Pedigree® Feeling HappyPedigree® Feeling Happy