PEDIGREE® DentaStix™ Chewy Chunx™ Mini - Okse

Produkte

PEDIGREE® DentaStix™ Chewy Chunx™ Mini - Okse

Produkte PEDIGREE® DentaStix™ Chewy Chunx™ Mini - Okse
PEDIGREE® DentaStix™ Chewy Chunx™ Mini - Okse

DentaStix™ Chewy Chunx™ Mini:
Hunde elsker at udforske gennem deres mund, så derfor er det vigtigt at tage sig godt af deres tænder. Pedigree® Dentastix™ Chewy Chunx™  er vores specialdesignede hundegodbidder til netop dette formål.

Med aktive ingredienser der  videnskabeligt er bevist, at rengøre hundens tænder ved hver  bid, kommer disse godbidder med oksekødssmag til hunde i størrelsen 5-15 kg.
Pedigree® Dentastix™ Chewy Chunx™ er udviklet i samarbejde med dyrlæger og det er videnskabeligt bevist at disse hundegodbidder er tandplejende   og renser ved hver enkel bid.

- Delikate godbidder med oksekødssmag til hunde som indeholder mindre end 2% fedt pr. 100g.
- Disse smagsfulde Dentastix™ er egnet til hunde mellem 5-15 kg.
- Pedigree® Dentastix™ Chewy Chunx™ er smagsfulde hundegodbidder uden tilsat sukker, som hjælper med at holde tænderne på din hund rene og sunde: Hver enkel bid din hund spiser af Dentastix™ Chewy Chunx™ indeholder ingen kunstige farve- eller smagsstoffer. 

Ingredienser

korn, vegetabiliske biprodukter, mineraler (hvoraf 2.7% natriumtripolyfosfat), kød og animaliske biprodukter, olier og fedtstoffer.

Fodringsvejledning

Små hunde (5-9 kg): giv 3 godbidder per dag.
Små-mellemstore hunde (9-13 kg): giv 4 godbidder per dag.
Mellemstore hunde (13-15 kg): giv 5 godbidder per dag.

Dette er en godbid som kun er velegnet til hunde mellem 5 kg. og 15 kg., dvs. at det er uegnet for hunde under 5 kg. eller hunde over 15 kg.
Ved ethvert spiseligt produkt skal man overvåge hunden for at sikre at produktet er tilstrækkeligt tygget. At sluge en hel genstand kan være skadeligt eller i værste tilfælde være fatalt for en hund. Tilpas hovedmåltidet med tilsvarende. Åbnet produkt skal holdes tætlukket og bruges indenfor 1 uge. Opbevares køligt og tørt. En skål med frisk vand skal altid være tilgængelig.

Tilsætningsstoffer per kg

Vitamin E: 1303 mg,
Zink (Zinksulfat, monohydrat): 191 mg
Organoleptiske tilsætningsstoffer:
Oksesmag: 29.2 mg

Gennemsnitlig analyseværdi (%):

Protien 7.0
Fedtindhold:
1.8
Råaske (mineral):  6.1
Træstof: 0.60
Vand: 18.0
energiindhold: 314 kcal/100 g.

img-space