PEDIGREE® Adult Mini <10 kg med Okse 2 kg

Produkte

PEDIGREE® Adult Mini <10 kg med Okse 2 kg

Produkte PEDIGREE® Adult Mini <10 kg med Okse 2 kg
large_5900951254963_1658740824474

Pedigree® Vital Protection Mini med kylling er udviklet specielt til voksne hunde på under 10 kg. Små hunde har en kræsen smag. Derfor er hver eneste bid af vores Adult Mini komplet fyldt med kødsaft, så du ved, at hunden kommer løbende, så snart den hører posen.

Pedigree® Vital Protection™ tørfoder i pose er udviklet til at give næring som dækker fire behov: produkterne hjælper med at understøtte et stærkt naturligt forsvar, en sund hud og pels, en god fordøjelse samt bidrager til at rense hundens tænder.

- Til små hunde under 10 kg
- Foderpillerne er tilpasset i størrelsen
- indeholder naturlige fibre og proteiner af høj kvalitet, som hjælper til en sund fordøjelse.
- Fremstillet uden kunstige smags- og farvestoffer.

Ingredienser

Korn, Kød & kødbiprodukter (hvoraf 4% oksekød i brune bidder), Olie & fedtstoffer (hvoraf 0.5% solsikkeolie), Vegetabiliske biprodukter (hvoraf 2% tørret roemasse), Mineraler (1,8% hvoraf 0.7% natriumtripolyfosphat som aktiv ingrediens på de brune bidder), grøntsager (4% gulerødder i de orange bidder, 4% ærter i de grønne bidder), vegetabilisk proteinekstrakt.

Fodringsvejledning

Den anbefalede fodermængde er kun vejledende. Det kan være nødvendigt at juster mængden af mad baseret på din hunds aktivitetsniveau, rase og alder. For overvægtige hunde, reducer den daglige fodermængde. Ved ændring af diæt anbefales en tilvænningsperiode hvor mængden af foder tilpasses din hunds behov. En skål med frisk vand bør altid være tilgængelig. Opbevares køligt og tørt.

Daglig fodringsvejledning:

Størrelse Tørfoder Mix
1 kg 25 g 15 g tørfoder + 50 g vådfoder
3 kg 60 g 35 g tørfoder + 100 g vådfoder
5 kg 85 g 50 g tørfoder + 150 g vådfoder

img-space