PEDIGREE® Adult 4x100 g. blandede delikatesser med gulerødder i sauce

Produkte

PEDIGREE® Adult 4x100 g. blandede delikatesser med gulerødder i sauce

Produkte PEDIGREE® Adult 4x100 g. blandede delikatesser med gulerødder i sauce
large_pedigree-adult-4x100-g-blandede delikatesser-med-gulerodder-i-sauce

Hos Pedigree® mener vi, at hunde er med til at berige vores liv. Deres livsglade natur får det bedste frem i os. Det store udvalg af velsmagende, nærende hundemad og godbidder fra Pedigree® indeholder alt det, der skal til for at støtte og yde energi til den sprudlende livsglæde hos hunde - så hundeejere dag efter dag kan give næring til det gode i deres hunde. Hunde forstår at leve livet fuldt ud. På den måde hjælper de os med at nyde de små glæder i livet. De godbidder, som vi giver vores kæledyr, enten som belønning eller for at knytte bånd, træne og lege med dem, er en anerkendelse af den store glæde, de giver os. I samarbejde med ernæringseksperter og dyrlæger ved Waltham™ Centre for Pet Nutrition har Pedigree® fremstillet et alsidigt udvalg af smagfulde hundegodbidder, der fås i alle former, størrelser og teksturer. Alle fremstillet med det formål at opretholde det sprudlende humør hos hunde, som vi holder så meget af. Pedigree® – giv næring til det gode i din hund.

- 2x Blanding af okse og lam

- 2x Kalkun

100 % komplet og balanceret – Pedigree® vådfoder er ikke kun ernæringsrig men også en ren fornøjelse for din hund. Den lette åbning af portionsposen er perfekt til at servere for sin hund og den mindre størrelse, gør også at vådfoderen altid vil forholde sig frisk. Pedigree® portionsposer indeholder ingen kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler.?

Ingredienser

Blandning af okse og lam

Sammensætning: kød og animaliske biprodukter (35%, naturlig^ 93%; hvoraf blandning af okse 7%, lam 7% og svinelever 9% i bidderne**), korn, grøntsager (hvoraf tørrede gulerødder 0.6%, tilsvarende til gulerødder 4%), vegetabiliske proteinextrakt, vegetabilsk biprodukter^ (hvoraf tørret roemasse 0.8%), olier og fedtstoffer, mineraler (0.6%). ^ naturlige ingredienser. ** bidder udgør typisk 45% af produkten.

 

Med kalkun

Sammensætning: kød og animaliske biprodukter (35%, naturlig^ 93%; hvoraf kalkun 14% og svinelever 9% i bidderne**), korn, grøntsager (hvoraf tørrede gulerødder 0.6%, tilsvarende til gulerødder 4%), vegetabiliskt proteinextrakt, vegetabiliske biprodukter^ (hvoraf tørret roemasse 0.8%), olier og fedtstoffer, mineraler (0.6%). ^naturlige ingredienser. **bidder udgør typisk 45% af produkten.

Fodringsvejledning

5 kg: 3½ - 4 portionsposer eller 2 portionsposer + 40 g tørfoder

10 kg: 6½ - 7 portionsposer eller 3 portionsposer + 75 tørfoder

20 kg: 10½ - 11½ portionsposer eller 4 portionsposer + 150 g tørfoder

1 portionspose kan udskiftes med 23 g PEDIGREE® tørfoder.

Tilpas mængden foder til hundens alder, størrelse og aktivitetsniveau. Servera stuetempereret foder, overskydende foder kan opbevares på køl i op til 2 dage. Giv friskt vand.

Tilsætningsstoffer per kg

Tilsætningsstoffer:  
Vitamin D3: 200 IE
Vitamin E: 60.0 mg
Kobber (Kobber(II)sulfat, pentahydrat): 1.7 mg
Jod (Calciumiodat, vandfri): 0.28 mg
Jern (Jern (II) sulfatmonohydrat): 3.6 mg
Mangan (Mangansulfat, monohydrat): 2.2 mg
Zink (Zinksulfat, monohydrat): 22.7 mg

Gennemsnitlig analyseværdi (%):

Protien 7.5
Fedtindhold: 5.2
Råaske (mineral):  1.8
Træstof: 0.40
Vand: 82.0

img-space