Forbedring af immunsystemet gennem ernæring

Forskere ved WALTHAMTM Centre for Pet Nutrition har gjort banebrydende opdagelser om, hvordan bestemte næringsstoffer kan forbedre hundens immunforsvar over for medicinske og fysiske problemer.

Ekstra beskyttelse til hvalpe og ældre hunde

Forskning hos WALTHAMTM har vist, at hvalpe har stærkere og sundere immunsystem, hvis de får ekstra antioxidanter. De er også en fordel for ældre hunde, fordi de hjælper med at beskytte mod aldersrelaterede sygdomme. Derfor indeholder vores foder til hvalpe og seniorer nu mange antioxidanter for at yde beskyttelse, når hunden har mest brug for det.

Modvirk risikoen for nyreproblemer

Nyreproblemer er almindelige hos ældre hunde. WALTHAMTM Centerets forskere har fundet ud af, at hvis man kontrollerer kostens fosforindhold, kan man reducere risikoen for nyreskader. Vores seniorprodukter er designet med dette i tankerne.

Reducering af mundproblemer

WALTHAMTM's arbejde har også ført til udvikling af en række produkter, designet til at hjælpe med at modvirke mundproblemer hos hunde som f.eks. Pedigree® DentaStixTM . Vores undersøgelser viser, at hvis hunden får DentaStixTM hver dag, reducerer det opbygningen af plak og tandsten.
Pedigree® Feeling HappyPedigree® Feeling Happy