Hvad er anderledes i hvalpefoder?

Imødegå din hvalps særlige ernæringsbehov

I en alder af 6-8 uger er hvalpen vænnet helt fra og spiser 4-5 måltider om dagen. Sørg for at give hvalpen det, den er vant til, ved de første måltider. Et hurtigt foderskift kan medføre dårlig mave, så hvis du ændrer hvalpens foder, skal du gøre det gradvist over flere dage.

(Hvis stress fra din hvalps adoption giver den dårlig mave, giver du den blot vand at drikke ved et par måltider efterfulgt af et par måltider med kun kogte ris, indtil den er klar til rigtigt hvalpefoder igen. Hvis opkast og diarré fortsætter, skal du tage til dyrlæge med den.)

Da din hvalp er meget aktiv og vokser, har den brug for mere end dobbelt så mange kalorier, som der findes i hundefoder til voksne hunde – alt sammen pakket i måltider i hvalpestørrelse. Foderet skal også indeholde alle de rigtige næringsstoffer i præcis de rigtige mængder til hvalpens voksende knogler, led og muskler. Og din hvalps mindre mund kan måske ikke håndtere bidder eller kibbles (kiks) designet til fuldvoksne hunde.

40 års forskning er brugt til at sikre, at Pedigree hvalpefoder har præcis den rigtige ernæringsbalance til en voksende hvalp, med det ideelle forhold mellem proteiner, fedt, kulhydrater, mineraler og vitaminer. Det er også nemmere for hvalpens unge mave at fordøje end hjemmelavet foder.

Med Pedigree, kan din hvalp vælge mellem vådfoder eller tørfoder. Det er også almindeligt at kombinere de to. Tørfoder opløses i lunkent vand i omkring 20 minutter inden fodring. Og uanset hvad din hvalp spiser, skal du sikre dig, at den altid har adgang til friskt vand.

Hvis din hvalp ikke sluger maden med det samme, skal du ikke lokke den med godbidder eller tilbyde den håndfodring. Det vil kun fremme nervøse vaner. Hvis den ikke har spist efter 30 minutter, fjerner du foderet og giver den friskt foder til næste måltid. Din hvalp vil hurtigt lære at spise det foder, du sætter frem til den.

Du kan også give hunden en begrænset mængde træningsgodbidder mellem måltiderne som f.eks. Pedigree® Junior Tubos til hvalpe. Men giv den kun supplerende foder i tilfælde af sygdom eller i henhold til dyrlægens vejledning.
Pedigree® Feeling HappyPedigree® Feeling Happy