TILBAGE

Fodring af din hund eller hvalp

17.jpg

For at forblive sund, skal din hund have den rigtige balance af protein, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler. Alle næringsstoffer skal være i balance med energiindholdet i foderet og med alle de andre næringsstoffer.

Den rigtige mængde kalorier afhænger af din hunds størrelse, race, og hvor meget motion den får. Livsstadie kan også gøre en stor forskel: hvalpe, voksne hunde, seniorer, drægtige og diegivende tæver har alle sammen brug for forskellige mængder energi.

Hjemmelavet eller færdigpakket?

Det kræver meget tid, besvær og forståelse at skabe et afbalanceret foder til din hund selv. Det er svært at gøre det rigtigt – og det kan påvirke din hunds helbred.

Der er gået årtiers forskning og ekspertise til at udvikle de forskellige mærker færdigt hundefoder, der nu kan købes i butikkerne. Nutidens Pedigree-udvalg er resultatet af over 60 års forskning.

Det betyder, at du får garanteret, ensartet kvalitet, hvad enten foderet er komplet eller supplement, tørt eller vådt. Det er ganske enkelt nemmest at give hunden et komplet foder som f.eks. Pedigree for at sikre, at hunden får den ernæring, den har brug for.

Læs lignende artikler

img-space