TILBAGE

Sikring af en god fordøjelse

11.jpg

Pedigrees sortiment inkluderer nogle af de bedste produkter på markedet, når det gælder forbrænding af foderet. Vi tester regelmæssigt vores våd- og tørfoder for at kunne levere fantastisk foder til din hund, og vi sørger for at du nemt kan samle op efter den – vi kalder det for "afføringsevne".

Pulp fra sukkerroer er fiberrig og har vist sig at bidrage til en god forbrænding af foderet og sunde tarmceller. Roepulp kan også sænke gæringen af protein, reducere mængden af skadelige slutprodukter og give mindre ildelugtende afføring.

Ændre kost gradvist

Hvis du ændrer din hunds kost for hurtigt – eller giver den rester fra din tallerken – kan den få løs afføring, ubehag eller endda diarré. Når du ændrer din hunds kost fra en type foder til en anden, skal du gøre det gradvist over en periode på syv dage. Skift fordelingen af gammelt og nyt foder gradvist hver dag, til det nye foder udgør hele måltidet dag syv.

Store og meget store racer kan opleve flere problemer, når du ændrer deres kost, fordi de oftest har en dårligere kvalitet på deres afføring end mindre hunde. Det skyldes sandsynligvis, at det tager længere tid for foderet at passere fordøjelseskanalen hos større racer, og at de dermed i længere tid udsættes for bakterier, der forvolder gæring.

Læs lignende artikler

img-space